Hjälpavsnitt

Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och säljer aldrig vidare dina uppgifter eller sprider dem utan ditt medtycke till tredje part. Läs mer i vårt användaravtal.

Idag stödjs betalningar med Visa, MasterCard, American Express eller Maestro.

Vi hanterar och lagrar ingen data relaterat till dina kortuppgifter utan alla transaktioner sköts av vår säkra betalpartner Nets. Nets är en av Nordens största aktörer vad gäller korttransaktioner och vi samarbetar för att du ska kunna känna dig 100% trygg.

Vid inloggning kan du välja "Jag har glömt mitt lösenord" för att återställa ditt lösenord.

Grundfunktionerna i MATCHi som bokning av tider, förslag på spelpartners och möjlighet att söka anläggningar kommer alltid att vara gratis. Vissa avancerade funktioner som kräver mycket tid och underhåll är även de gratis till en början men kan på sikt kräva betalning. Dessa är tydligt utmärkta för att visa att de erbjuds under en begränsad period.

MATCHi kan nås på info@matchi.se för allmän information eller tips om anläggningar som vill ansluta sig. Skriv annars till feedback@matchi.se för åsikter, önskemål och eventuella tekniska problem.

Gå till http://matchi.se/registration/user och följ instruktionerna. Du kommer att få ett aktiveringsmejl som du behöver klicka på en länk i, så se till att ange en giltig e-postadress som du ofta läser (även bekräftelser från din klubb/anläggning kommer att skickas till denna mejl!).

Ibland kan mejlservern vara hårt belastad och det kan i särskilda fall ta upp till en timme för mejlet att anlända. Kolla även gärna ditt skräppostfilter. Hittar du fortfarande inte mejlet och har väntat ett tag, testa att registrera dig igen för att dubbelkolla att du angav rätt e-postadress (MATCHi säger ifrån ifall mejlen redan finns registrerad). Kontakta feedback@matchi.se om det fortfarande inte löser sig!

På matchi.se finns en knapp för att logga in högst upp till höger. Klicka på den och ange sedan ditt MATCHi-användarnamn samt lösenord. Observera att du måste ha registrerat ett konto på matchi.se för att kunna logga in. Önskar du ej bli utloggad vid inaktivitet behöver du bocka för ”Håll mig inloggad”.

”Håll mig inloggad” låter dig vara inloggad tills du själv aktivt loggar ut dig. Om du inte bockar för den rutan vid inloggning kommer du av säkerhetsskäl att loggas ut automatiskt efter en viss tids inaktivitet.

MATCHi vet förmodligen ännu inte om vilken klubb/anläggning du är medlem på. Din klubb/anläggning kan skicka ut en inbjudan till befintliga kunder och medlemmar som har registrerat en mejladress hos dem. Klicka på länken i inbjudan och följ instruktionerna för att få dina förmåner. Inbjudan är giltig i 30 dagar och därefter behöver du be om en ny ifall du ännu inte har nyttjat den.

MATCHi vet förmodligen ännu inte om vilken klubb/anläggning du har kontrakt/abonnemang hos. Din klubb/anläggning kan skicka ut en inbjudan till befintliga kunder som har registrerat en mejladress hos dem. Klicka på länken i inbjudan och följ instruktionerna. Inbjudan är giltig i 30 dagar och därefter behöver du be om en ny ifall du ännu inte har nyttjat den.

Antingen så är klippkortet du köpt inte giltigt för den tid du försöker boka, inte korrekt registrerat (detta kan endast ske om du köpt klippkortet över disk) eller så känner MATCHi ännu inte till att du är kund på den klubben/anläggningen. Se svaren ovan för mer hjälp.

Inbjudan går ut efter en viss tid och du behöver då be om en ny. Det kan även vara så att du delar din mejladress med någon annan i din familj; om någon redan har klickat på och nyttjat länken går den inte att använda igen. Kontakta din klubb/anläggning för hjälp vidare.

Du kan bara klicka på denna länk en gång. Ifall du vid det tillfället valde att inte byta lösenord av någon anledning så behöver du begära ett nytt lösenord igen.

Det är upp till din klubb/anläggning – de flesta har valt att tillåta bokningar upp till 14 eller 28 dagar i förväg.

Det beror på vilken klubb/anläggning det gäller. Du kan alltid boka via matchi.se och vår iPhone-app.

Betalning kan ske med bank-, betal- eller kreditkort som är kopplade till Visa, MasterCard, American Express eller Maestro. Du kan även betala med av MATCHi tillhandahållna digitala klippkort. Inga extra avgifter tillkommer och du behöver bara fylla i dina uppgifter en gång om du väljer att spara dina uppgifter (vilket sker helt säkert via Nets, Nordens ledande betalväxel).

Alla bokningar via matchi.se betalas i förväg och ej med kontanter. Om din klubb/anläggning tillåter bokningar via telefon eller reception kan de dock oftast ta emot kontanter där.

Det är upp till varje enskild klubb/anläggning och reglerna varierar.

Ja, via webb eller mobil (enklast och snabbast går det via vår app ”MATCHi” på App Store). Avbokning med återbetalning är generellt möjligt fram till sex timmar innan bokad tid, dock kan särskilda villkor föreligga vid köptillfället och finns i så fall angivna där. Vid avbokning av tid som betalats med bank-, betal- eller kreditkort tas en avbokningsavgift ut, vanligtvis ligger den på 12.50 SEK vilket framgår i samband med avbokning.

Antingen betalar du med betal-/kreditkort eller så köper du ett nytt klippkort direkt på webben (eller via klubb/anläggning om de erbjuder den möjligheten). Försäljning av digitala klippkort finner du direkt under bokningsschemat för respektive klubb/anläggning.

Priser skiljer sig åt mellan klubb/anläggning men särskilda priser för ungdomar vid onlinebokning är sällsynt. Kontakta klubb/anläggning du ska spela på för mer information.

Sök på MATCHi på App Store för en app som tillåter dig att hitta anläggningar nära dig, lägga till favoriter, boka, betala, se eventuella passerkoder samt avboka enkelt. Observera att du behöver ha aktiverat ”enkel betalning” (sparat betal-/kreditkort) på matchi.se eller inneha ett digitalt klippkort för att betala via appen just nu (2014-01-22).

Support

Hittar du inte svaret du söker?

Emaila oss på support@matchi.se så svarar vi så snart vi kan.
Dom flesta supportärendena besvaras inom 24 timmar.